jaartraject 20242023-10-10T06:26:47+02:00

Maak van 2024 jouw jaar

Inspiratie + Focus + Samenwerking

Brandt er een creatief verlangen in je? Maar lijkt er nooit genoeg rust en ruimte te zijn om het te realiseren?

Met dit jaartraject zorgen we er samen voor dat jij in 2024 eindelijk dat boek, podcast, online cursus, of onderneming maakt waar je al zolang van droomt!

Dit kun je allemaal verwachten:

Vier inspirerende retraites

RUST & INSPIRATIE

Duik diep in je creatieve proces tijdens vier seizoensgebonden en geheel verzorgde weekenden in het Dominicanenklooster in Huissen, vol gezamenlijke sessies, verdieping en trainingen.

Wekelijkse Samenwerk Sessies

SAMEN STAAN WE STERK

Meerdere keren per week kom je digitaal samen met andere deelnemers om concreet aan je doelen te werken en je dromen te realiseren. Deelname aan de wekelijkse sessies is optioneel.

Je eigen Accountability Buddy

WAT HEB JE DEZE WEEK GEDAAN?

Elke week heb je een verantwoordelijkheidssessie met je accountability buddy, je helpt elkaar op koers te blijven en houdt elkaar verantwoordelijk voor je voortgang.

Geertje Couwenbergh en Alexander Thijssen van FocusRebels bieden focus, structuur en inspiratie. Zodat jij kan doen waar je van opleeft.

The Work© van Byron Katie

PAK JE INNERLIJKE CRITICUS AAN

Elke twee weken pakken we belemmerende overtuigingen aan in een The Work-sessie, zodat je vrij kunt bewegen richting je doelen.

Wekelijkse Vliegenmep Sessies

RUIM JE ROMMEL OP

Houd rust en organiseer je leven met onze wekelijkse digitale vliegenmep sessies. Deze vorm van wekelijks onderhoud zorgt voor ruimte in je hoofd.

Individuele Coaching

WIJ HELPEN MET BOMEN EN BOS

Krijg coaching op maat van Geertje Couwenbergh en Alexander Thijssen – wij helpen jou kilometers maken in je creatieve project!

BONUS: EEN EXTRA PERSOONLIJKE RETRAITE

Bovenop de vier volledig verzorgde weekenden kun jij zelf een unieke persoonlijke retraite in het Dominicanenklooster Huissen plannen in 2024! Helemaal wanneer het jou uitkomt.

DUIK DIEP

Als je je nu inschrijft voor de Creatieve Doorbraak dan ontvang je een volledig verzorgde driedaagse persoonlijke retraite EXTRA! Kies zelf de tijd om in alle rust en stilte kilometers te maken aan je project – of simpelweg helemaal tot rust te komen. Breng twee nachten door in het bijzondere Dominicanenklooster in Huissen en geef jezelf de ruimte.

Je begeleiders:

Geertje Couwenbergh is innernemer en auteur van vijf boeken, waaronder ‘Zin’, het boek dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt en ‘Lieve Dot’, de bundeling van haar adviescolumn in Happinez. Ze begeleidt al bijna tien jaar honderden schrijvers in haar unieke belichaamde schrijfprogramma’s en online trainingen, waaronder de populaire 365 Dagen Schrijven. Daarnaast verzorgt ze workshops en meerdaagse trainingen met The Work van Byron Katie. In dit jaartraject gebruikt ze die methode om belemmerende overtuigingen  te bevragen die je weerhouden je creatieve droom te verwezenlijken!

Alexander Thijssen is productiviteitsexpert en gespecialiseerd in het realiseren van doelstellingen. Met zijn bureau FocusRebels traint hij teams en organisaties in methodes om hun projecten slim aan te pakken. Alexander is onder meer bedenker van de KNALweek en KNALdag die veelvuldig wordt ingezet om opgelopen werkachterstanden aan te pakken. Met dit initiatief is hij in 2023 genomineerd voor de Impactmakerprijs. Recent studeerde Alexander af op Nyenrode met een onderzoek naar werkdruk en energiebronnen onder zorgprofessionals. De actuele inzichten uit dit onderzoek komen terug tijdens het jaartraject.

Herkenbaar? Deze hobbels nemen we samen in dit jaartraject:

“Ik heb geen tijd om mijn boek/podcast/onderneming/online cursus te maken.”

We begrijpen die tijdsdruk maar al te goed. Daarom zetten we in dit jaartraject, met de deskundige begeleiding van effectiviteitscoach Alexander Thijssen, stappen om ruimte te scheppen in je dagelijkse leven. Hierdoor ontstaat de broodnodige lucht, zodat jij eindelijk kunt gaan doen waar je al zo lang naar verlangt.

“Ik ben al zo vaak begonnen, maar het lukt me niet iets af te maken.”

Dompel jezelf niet langer onder in concepten, beginnetjes en halfvoltooide creatieve projecten zonder uitzicht op voltooiing. Maak je geen zorgen. Dit jaartraject biedt je gedurende een heel jaar de wekelijkse structuur die je ondersteunt om stap voor stap je creatieve project tot leven te brengen. Bij ons raak je niet langer verstrikt in onafgemaakte zaken; wij zorgen ervoor dat je vooruitgang boekt en dat de rest van je leven ook doorloopt.

“Ik voel me eenzaam in mijn creatieve proces. En wie zit er op mijn product te wachten?”

De reis van een maker kan inderdaad eenzaam aanvoelen. Die innerlijke criticus komt vaak om de hoek kijken en maakt alles belangrijker dan je creatieve project. Hierin ligt het grootste geheim van dit jaartraject: de gemeenschap die we samen vormen.  We geven elkaar steun en aanmoediging. Samen staan we sterker!

ALS JE NU INSCHRIJFT KRIJG JE EEN EXTRA PERSOONLIJKE RETRAITE CADEAU

Bovenop de vier volledig verzorgde weekenden kun jij zelf een unieke persoonlijke retraite in het Dominicanenklooster Huissen plannen in 2024! Helemaal wanneer het jou uitkomt.

DUIK DIEP

Als je je nu inschrijft voor de Creatieve Doorbraak dan ontvang je een volledig verzorgde driedaagse persoonlijke retraite EXTRA! Kies zelf de tijd om in alle rust en stilte kilometers te maken aan je project – of simpelweg helemaal tot rust te komen. Breng twee nachten door in het bijzondere Dominicanenklooster in Huissen en geef jezelf de ruimte.

Wil je een idee krijgen van wat je te wachten staat in 2024? Volg dan gratis dit webinar op 26 oktober!

xxxxx

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem. Geef je op en we sturen je na afloop de link!

Veelgestelde vragen over dit jaartraject

“Kan ik ook een ander project oppakken tijdens dit jaar?”2023-12-20T10:34:04+02:00

Dit Jaartraject leent zich er voor om een boek te schrijven, maar is ook uitermate geschikt om een een website te maken, een podcast te beginnen of een online cursus te maken. Maar je kunt ook denken aan projecten als promoveren, een taal leren of je eigen onderneming starten. Elk creatief proces waarbij je structuur, focus en community kunt gebruiken leent zich voor dit jaartraject.

“Ik ben niet technisch onderlegd. Kan ik nog steeds deelnemen aan de online sessies?”2023-08-30T13:26:53+02:00

We hebben ervoor gezorgd dat onze online sessies toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn, zelfs voor degenen die niet technisch onderlegd zijn. Bovendien is er altijd technische ondersteuning beschikbaar om eventuele problemen op te lossen.

“Ik heb al andere programma’s geprobeerd die niet hebben gewerkt. Hoe weet ik dat dit anders zal zijn?”2023-08-30T13:26:20+02:00

Ons programma is uniek omdat het een combinatie is van het aanleren van krachtige vaardigheden en diepere processen die komen kijken bij creatieve manifestatie. We bieden ook een ondersteunende community en individuele coachingsessies aan om ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Locatie van de weekendretraites: Dominicanenklooster Huissen

Het Dominicanenklooster in Huissen verwelkomt je dit jaar voor vier seizoensgebonden bijeenkomsten – en voor je persoonlijke retraite! Vlakbij Arnhem gelegen kent dit klooster een unieke geschiedenis. Ruim 150 jaar is het Dominicanenklooster Huissen een open huis voor wie zich wil bezinnen, bezield wil raken en in beweging wil komen.

Het kloosterritme en de sfeer van rust en verstilling bieden een inspirerende omgeving.

Je verblijft hier op eenpersoonskamers en kunt genieten van heerlijke vegetarische maaltijden. Uiteraard kun je bij inschrijving dieetwensen doorgeven.

Sin vergüenza, Couwenbergh acorta el proceso de escritura. Una fuente de inspiración para todo autor.

HP/ de Tijd

Geertje Couwenbergh es un formador de escritura único. Nunca he hablado con nadie que no esté entusiasmado con la enseñanza de la escritura.

Frank Noë, editor en jefe de Writing Magazine

No es la columna de consejos promedio. Dear Dot te consuela, te inspira y te da una patada en el trasero.

Sin lugar a dudas uno de los textos más intrépidos que he leído en los últimos tiempos. 

reseña del libro 'Haz que tu vida funcione'

¡Contemporáneo, peculiar y propio!

Cosmopolitan
Ga naar de bovenkant